Dybdemassage i dit hjem

Dybdemassage

i dit hjem eller som firmamassage

Sådan fungerer vores dybdemassage

Professionel dybdemassage leveret til din dør, til afspændning, smertelindring og øget velvære.

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Dybdemassage til alle behov

Vi har skåret klinikken fra, så du får behandleren lige til døren, til priser hvor alle kan være med.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Alle fra priser er inklusiv transport, forsikring og godt humør. Indtast din adresse for at se alle behandlere og ydelser i dit område.

Massageordning på arbejdspladsen
Hvad er dybdemassage:

Dybdemassage er en terapeutisk massageteknik, der fokuserer på de dybere lag af muskler og bindevæv i kroppen. Teknikken anvender langsomme, dybe strøg og fast tryk for at løsne spændinger og kroniske muskelknuder. Dybdemassage er ofte brugt til at behandle smerter og stivhed, der kan opstå fra skader, gentagne belastninger eller dårlig kropsholdning. Udført af en uddannet massageterapeut, kan dybdemassage også hjælpe med at forbedre blodcirkulationen og fremme kroppens naturlige helingsprocesser. Behandlingen kan være intens, men den er målrettet og specifik for at opnå de bedste resultater.

Hvad er fordelene ved dybdemassage:

Dybdemassage tilbyder en række fordele, herunder lindring af kroniske smerter og forbedret mobilitet. Ved at fokusere på de dybere lag af muskler og bindevæv kan dybdemassage effektivt reducere muskelspændinger og knuder. Denne type massage er også kendt for at forbedre blodcirkulationen, hvilket kan fremskynde helingsprocessen efter skader. Desuden hjælper dybdemassage med at reducere stress og angst ved at stimulere kroppens parasympatiske nervesystem. Kombinationen af disse fysiske og mentale fordele gør dybdemassage til en værdifuld behandling for mange individer, især dem, der lider af kroniske smerter eller muskelstivhed.

Hvordan foregår dybdemassage:

Hos RaskRask foregår dybdemassage ved, at en af vores erfarne massører kommer direkte hjem til dig. Vi starter med en kort samtale for at forstå dine specifikke behov og problemområder. Herefter anvender vi dybe tryk og langsomme strøg for at løsne spændinger og forbedre blodcirkulationen. Vores massører benytter forskellige teknikker såsom knoer, albuer og underarme for at nå dybere muskelvæv. Dybdemassage kan hjælpe med at lindre kroniske smerter, forbedre bevægelighed og reducere stress. Bestil nemt online, og oplev fordelene ved dybdemassage i komforten af dit eget hjem.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Hvad koster dybdemassage:

Hos RaskRask tilbyder vi dybdemassage fra 398,-. Vores massører sætter selv deres priser, så du kan opleve variationer afhængig af den enkelte massør og din placering. For at få den præcise pris i dit område, anbefaler vi, at du indtaster din adresse på vores hjemmeside. Her kan du se alle tilgængelige massører og deres priser, så du kan vælge den bedste løsning for dine behov. Dybdemassage kan hjælpe med at lindre muskelspændinger og forbedre blodcirkulationen, hvilket bidrager til dit generelle velvære.

Hvem har gavn af dybdemassage:

Hvis du oplever spændinger, muskelømhed eller stivhed, kan det være en god idé at overveje vores service. Mange af vores kunder finder det nyttigt efter intens fysisk aktivitet, såsom sport eller træning, eller efter perioder med stress og belastning. Det kan også være gavnligt, hvis du har specifikke områder med kroniske smerter eller ubehag, der kræver opmærksomhed. Vi hos RaskRask er her for at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dine behov, så du kan forbedre dit velvære og livskvalitet.

Derfor skal du vælge dybdemassage:

Dybdemassage fra RaskRask adskiller sig ved at fokusere på de dybere lag af muskler og bindevæv, hvilket gør det mere grundigt end traditionelle massageformer. Det er en behandling, der kræver præcision og erfaring, som vi hos RaskRask er specialiserede i. Du bør vælge dybdemassage, når du oplever kroniske smerter, muskelspændinger eller skader, der ikke reagerer godt på overfladisk behandling. Vores dygtige massører kommer direkte til dig, hvilket gør det nemt og bekvemt at få den rette behandling i dine vante omgivelser. Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Fordele ved regelmæssig massage
Convenience
Convenience
  • Spar rejse- og ventetid
  • Få tid når det passer dig
  • Behandleren medbringer briks
  • Kundesupport alle ugens dage
Tryghed og faglighed
Tryghed og faglighed
  • Kvalitetsgaranti
  • Nøje udvalgte behandlere
  • Sundhedsfaglig tilgang
  • Du og dit hjem er forsikrede
Tilpasset dine behov
Tilpasset dine behov
  • Massage tilpasset dig
  • Smertelindring og øget velvære
  • Vælg din foretrukne behandler
  • Vi tager højde for særlige behov

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

RaskRask i medierne

Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

200

Behandlere

100000

Behandlinger

150

Firmakunder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente under en dybdemassage?

Når du bestiller en dybdemassage gennem RaskRask kommer behandleren til dig. På den måde sparer du den besværlige rejsetid ned i klinikken, og får i stedet massage leveret direkte til døren.

Behandleren medbringer både massagebriks og olie, så du ikke skal gøre andet end at slappe af og nyde din dybdemassage.

Sørg for at have håndklæde og lagen klar til behandleren ankommer. Din behandler sørger for resten!

Hvordan skal jeg forberede mig til en dybdemassage?

Efter du har bestilt din dybdemassage, skal du blot afvente, at behandleren kommer hjem til dig.

Der er dog nogle få ting, du selv kan gøre, så behandlingen bliver en endnu bedre oplevelse for både dig og behandleren.

For at du kan være bedst muligt forberedt, har vi samlet nogle råd til, hvad du selv kan gøre før og under massagen her.

Vi har også givet nogle råd til, hvad du kan gøre efter massagen for at så meget ud af massagens fordele som muligt.

Hvad koster en dybdemassage?

Hos RaskRask bestemmer vores behandlere selv deres priser på baggrund af erfaring, uddannelse og hvilket område de kører i.

Derfor er der heller ikke en fast pris på dybdemassage, men prisen varierer i stedet afhængigt af, hvilken behandler du gerne vil booke.

Du kan se hvilke behandlere der tilbyder dybdemassage i dit område, og deres priser, ved at indtaste din adresse i vores bookingsystem.

Hvordan booker jeg en dybdemassage til en ven, kæreste eller familiemedlem?

Du kan godt booke en dybdemassage til en ven, kæreste eller familiemedlem.

Du skal blot indtaste adressen på den, der skal modtage dybdemassage i stedet for din egen, når du booker en tid.

Så kommer behandleren hjem til din bekendte, og sørger for en god oplevelse.

Hvilke muligheder er der for tilskud til dybdemassage? Herunder forsikring og “Danmark”

Nogle forsikringsselskaber bevilger enten tilskud til eller dækker helt betaling af dybdemassage.

Spørg altid dit eget selskab specifikt ind til aftalen, og om det er et krav at behandlingen skal udføres af en RAB-registreret behandler, inden du booker en tid.

På den måde er du sikker på, at behandlingen er omfattet af din aftale med din sundhedsforsikring.

Vi sender efter endt behandling en faktura, som du kan videresende til dit forsikringsselskab.

Hos RaskRask er der på nuværende tidspunkt ikke nogen tilskudsaftale på massagebehandlinger fra sygesikringen “Danmark”.

Skrevet af Albert Kirk Iversen -

CEO og Founder hos RaskRask

22/08/2024

Læsetid: 5 minutter

Dybdemassage – dyb lindring af muskelspændinger

Dybdemassage er en af de mest effektive metoder til at lindre dybe muskelspændinger og forbedre kroppens generelle sundhed. Hos RaskRask tilbyder vi denne massageform direkte i dit hjem, så du kan få den nødvendige behandling i komfortable og trygge omgivelser. Dybdemassage arbejder målrettet med de dybere lag af muskler og bindevæv, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der døjer med kroniske smerter, skader eller vedvarende spændinger.

Hvad er dybdemassage?

Dybdemassage adskiller sig fra andre massageformer ved sin intensitet og fokus på dybtliggende muskelvæv. Ved hjælp af langsomme, kraftfulde bevægelser og trykpunktsteknikker arbejder massøren dybt ind i musklerne for at løsne op for knuder og spændinger, der ofte ikke kan nås ved lettere massageformer. Denne type massage er ideel til at håndtere problemer som stivhed, muskelknuder og skader, der kræver en mere omfattende behandling.

Mens nogle massageformer som svensk massage er rettet mod afslapning og generel velvære, er dybdemassage mere terapeutisk og målrettet. Det er særligt nyttigt for personer, der lider af kroniske muskelspændinger, gentagne stressskader eller har brug for genoptræning efter en skade.

Fordelene ved dybdemassage

Dybdemassage tilbyder en række fordele, der går ud over blot at lindre muskelspændinger. En af de største fordele er forbedringen af blodcirkulationen, som kan hjælpe kroppen med at helbrede hurtigere og reducere inflammation. Derudover kan dybdemassage være effektiv til at forbedre kroppens holdning ved at løsne stramme muskler, der trækker kroppen ud af balance.

For dem, der oplever stress og spændinger i dagligdagen, kan dybdemassage også være en god måde at reducere niveauet af stresshormoner og fremme en dybere afslapning. Hvis du ofte lider af spændingshovedpine, kan en dybdemassage rettet mod nakke og skuldre give betydelig lindring. Vi har også specialiserede behandlinger som massage mod spændingshovedpine, som kan være en god løsning for dig.

Tilpasset massage til individuelle behov

Hos RaskRask tror vi på, at hver person har unikke behov, og derfor tilbyder vi tilpassede massagebehandlinger. Vores massører starter altid med at forstå dine specifikke udfordringer og justerer derefter deres teknik for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse. Om du har brug for at løsne en kronisk muskelknude eller ønsker en dybere, helkropsbehandling, vil vores massører tilpasse behandlingen til dine præferencer.

Vi har et bredt udvalg af professionelle og privat massører til rådighed, der alle er nøje udvalgte og uddannede til at levere høj kvalitet. Ved at vælge en privat massør fra RaskRask får du en mere personlig og fleksibel behandling, hvor massøren kommer til dig på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Sådan kan dybdemassage hjælpe mod nakke- og rygspændinger

Nakke- og rygspændinger er blandt de mest almindelige problemer, som folk søger massage for at lindre. Dybdemassage kan være særligt effektiv i disse områder, hvor muskelspændinger ofte bygger sig op og forårsager smerte og ubehag. Ved at fokusere på de dybere muskelgrupper kan massøren frigøre spændinger og forbedre bevægelsesfriheden.

Udover massage kan nogle enkle strækøvelser også hjælpe med at holde spændingerne væk. Vi har en guide til tre stræk, der kan hjælpe mod spændinger og smerter i nakken, som du kan udføre derhjemme som et supplement til din dybdemassage.

Dybdemassage som en del af din stresshåndtering

Stress er en af de største udfordringer for mange mennesker i dag, og det kan manifestere sig på mange måder, herunder gennem muskelspændinger. Dybdemassage er ikke kun en fysisk behandling; det er også en måde at tackle de mentale og følelsesmæssige aspekter af stress på. Ved at arbejde dybt i musklerne kan denne massageform hjælpe med at frigøre opbygget spænding og fremme en følelse af ro og afslapning.

For dem, der kæmper med kronisk stress, kan regelmæssig dybdemassage være et værdifuldt værktøj til at forbedre både fysisk og mental sundhed. Hvis du er interesseret i, hvordan massage kan hjælpe dig med at håndtere stress bedre, kan du læse mere om det i vores artikel om stress og massage.

RaskRask – din mobile løsning til velvære

En af de store fordele ved at vælge RaskRask er vores mobile massagekoncept. Vi forstår, at det kan være udfordrende at finde tid og energi til at besøge en massageklinik, især når du allerede er belastet af stress eller smerter. Derfor tilbyder vi muligheden for, at vores massører kommer til dig, uanset hvor du bor.

Vores mobile løsning betyder, at du kan nyde en professionel massage i dit eget hjem, uden besvær med transport eller ventetid. Massøren medbringer alt nødvendigt udstyr, så du kun skal sørge for et lagen og et håndklæde. Denne fleksibilitet gør det nemt for dig at indpasse en massage i din travle hverdag.

Tag kontrol over din sundhed med dybdemassage

Dybdemassage er en kraftfuld metode til at lindre muskelspændinger, forbedre blodcirkulationen og håndtere stress. Hos RaskRask tilbyder vi denne behandling direkte i dit hjem, hvor vores professionelle massører skræddersyr hver session til dine specifikke behov. Uanset om du har brug for at løsne op for dybe muskelknuder eller ønsker at tackle stress gennem fysisk afslapning, er dybdemassage et effektivt valg.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå bedre sundhed og velvære gennem vores tilpassede og fleksible massagebehandlinger.

Billede af en kvinde der får massage

Find tid til dybdemassage

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen