Gavekort Guide SmartBox - RaskRask
Gift

Gavekort
Smartbox Guide

Tilbage

1. AKTIVERING AF GAVEKORT

Har du et gavekort fra SmartBox, skal du først aktivere det på deres hjemmeside.

Du skal bruge din 9-cifrede gavekortskode og din 3-cifrede aktiveringskode som findes på gavekortet.

AKTIVER DIT GAVEKORT

2. INDTAST KODEN VED BETALING

Når du har valgt ydelse, tid og massør kommer du videre til betaling. Her vælger du under gavekort “SmartBox” som udbyder. Indtast din gavekortskode (9 cifre) som én lang kode uden mellemrum, og vælg gavekortet med den korrekte værdi.

Hvis du ønsker at booke en ydelse, som overskrider værdien af dit gavekort, kan du betale differencen med dit betalingskort eller MobilePay.

3. DIN KVITTERING

Efter din massage modtager du en faktura fra RaskRask på mail.

Denne fungerer som en kvittering, da du allerede har betalt med gavekortet – dette fremgår også i din faktura.

Book først din tid

Indtast din adresse og vælg den, ydelse, tid og massør, der passer dig.

BOOK NOW
Massør på vej ind af en dør med briks

Ofte stillede spørgsmål

Forkæl en du holder af med massage

Med et gavekort fra Smartbox, kan du indløse en luksus oplevelse hos RaskRask. Med denne oplevelse får du glæden af en unik massageoplevelse, uden du behøver sætte foden uden for hjemmets trygge rammer.

Vi sørger for det hele

Med vores samarbejde med SmartBox, får du en eksklusive mulighed for at indløse dit gavekort til en femstjernet massage i hjemmet. Du får muligheden for at være hjemme i de trygge rammer. Vi tager det nødvendige udstyr med. Du skal blot have et lagen og håndklæde klar.

Unik massageoplevelse

Med en massage gennem RaskRask, slipper for du for besværet ved at skulle ud ad døren og ned på en klinik. I stedet kommer massøren hjem til dig, så du får en professionel behandling i hjemmets trygge rammer. Dette giver dig muligheden for, at du kan koncentrere dig om at nyde din massage, og du behøver hverken skulle bekymre dig om transport eller åbningstider.
RaskRask tilbyder i dag udekørende massage fordelt over hele landet. Massørerne er uddannede og forsikrede og alt er inkluderet i prisen . Vi tilbyder massage, der er skræddersyet til dig og passer bedst til dine behov. Det gælder, uanset om du booker en parmassage, sportsmassage, firmamassage eller det helt tredje.

Få mere energi

Massage er bl.a. med til at forbedre blodcirkulationen i kroppen, hvilket styrker kroppen og sindet. Derudover hjælper massagen også på, at du bliver mere fokuseret, som kan have positive virkninger i hverdagens mange rutiner.

Registrer dit gavekort

Kig på ovenstående guide for at se, hvordan du kan indløse dit SmartBox gavekort, ellers er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere hjælp.

Til toppen