Træning gavekort | Fødselsdag - RaskRask
Tilbage

Gør dit gavekort personligt

Vælg dit design

Få inspiration:

0/300

Vælg dit design

Uanset om dit oplevelsesgavekort er til en fødselsdagsgave, en julegave eller bare fordi, så har vi et design, der passer til. Vælg din favorit blandt vores mange designs.

Gør det personligt

Er du tom for ord eller mangler du den helt rigtige sætning, kan du få idéer ved at klikke på “Få inspiration”. Du kan bruge teksten som den er, eller give den et personligt strejf.

Send som email eller fysisk brev

Du bestemmer om oplevelsesgavekortet skal sendes via mail eller fysisk i en konvolut eller fin gaveæske. Du kan vælge at sende oplevelsesgavekort hjem til dig selv eller direkte til modtageren.

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster massage?

Prisen på massage kan variere, og afhænger typisk af hvilken behandler du vælger, hvor lang tids massage det drejer sig om og hvilket område du bor i.

Vores frapris på massage hedder 398 kr. for 45 minutter og 498 kr. for 60 minutter, men hos RaskRask sætter behandlerne selv deres priser baseret ud fra deres erfaring, anmeldelser og hvor henne i landet de er bosat.

Derfor afhænger din pris på massage også af, hvilken behandler du booker og hvor lang tids massage du booker.

Når du indtaster din adresse på vores hjemmeside, kan du se et overblik over hvilke behandlere vi har i dit område, hvornår de har ledige tider og hvor meget de hver især koster.

Hvordan skal jeg forberede mig til massage?

Den bedste måde du kan forberede dig på en massagebehandling er ved at gøre dig nogle indledende tanker omkring, hvad du gerne vil have ud af din massage.

Drejer det sig om en ren velværemassage med fokus på afslapning eller har du nogle specifikke smerter eller skavanker, som behandleren skal arbejde på?

Jo flere tanker du har gjort dig på forhånd og kan dele med din behandler ved booking eller ankomst, jo bedre kan tiden udnyttes til at hjælpe dig i den retning, du ønsker.

Du kan også læse flere gode råd til, hvordan du forbereder sig bedst her

Hvad kan jeg forvente under og efter massage?

Før en massage vil behandleren typisk forventningsafstemme med dig, og spørge ind til dine ønsker, behov og hvad du gerne vil have ud af massagen.

Under selve massagen vil behandleren udføre massagen på baggrund af en kombination af sin erfaring samt dine ønsker og tanker.

Her er det selvfølgelig også vigtigt, at du medvirker til at sætte rammerne for, hvordan din massage skal være.

Din behandler vil nemlig gerne give dig den bedst mulige oplevelse, så hvis du har præferencer for tryk, tilgang eller andet, så må du endelig ikke være bange for at udtrykke dine ønsker til massagen inden og under massagen.

På den måde får i begge mest ud af oplevelsen!

Du kan også læse mere om hvordan du får mest ud af din behandling efter massagen her

Hvordan booker jeg til en ven, kæreste eller familiemedlem?

Hvis du ønsker at bestille massage til en ven, kæreste eller et familiemedlem, er der flere muligheder du kan benytte dig af.

Du kan enten købe et gavekort til dem, hvorefter de selv kan booke en tid, eller du kan gå ind på vores hjemmeside og booke en behandler direkte hjem til dem.

Det gør du ved at indtaste vedkommendes adresse, finde en tid der passer, hvorefter du trykker “Book”, og indtaster fulde navn, telefonnummer og mailadresse på den, du gerne vil booke til.

Behandleren vil herefter komme hjem og sørge for en god oplevelse til den, du har booket en tid til.

Hvilke muligheder er der for tilskud til massage? Herunder forsikring og “Danmark”

Flere forsikringsselskaber bevilger enten tilskud til eller dækker helt betaling af massagebehandlinger, der har en sundhedsmæssig baggrund.

Spørg altid dit eget selskab specifikt ind til aftalen, og om det er et krav, at behandlingen skal udføres af en RAB-registreret behandler, inden du booker en tid.

På den måde er du sikker på, at behandlingen er omfattet af aftalen med din sundhedsforsikring.

Hos RaskRask sender vi efter endt behandling en faktura, som du kan videresende til dit forsikringsselskab som bevis på, at behandlingen har fundet sted.

Hos RaskRask er der ikke noget tilskud på massagebehandlinger fra sygesikringen “Danmark”.

Til toppen